Superponit

Moi! Ollaan tarpojavartio nimeltään Superponit! Kahdeksan jäsentämme ovat energisiä ja innokkaita sekä kaikilla on omat partionimet. Johtajinamme toimivat AnnaMamma ja SussuVaari.

 

Muksujen mukaan meillä on koloilloissa aina hauskaa, energistä, ei oo ikinä tylsää, ääntä ja hulluilua löytyy, ja joka kerralla oppii jotain uutta! Äänentaso nousee usein korkeaksi, kun muksut ovat niin innokkaita puhumaan.

 

Superponien vahvuus on ehdottomasti aktiivinen osallistuminen tapahtumiin ja koloiltoihin. Superponit ovat myös mahtavia laulamaan ”mörkö se lähti piiriin”-laulua.

 

Superponit tunnistaa leikkimästä ”kaikki kuolee”-leikkiä tai vaihtoehtoisesti jotain muuta erittäin energistä leikkiä. Superponit voidaan havaita leikkimästä, kun pitää odottaa tai on pienikin tauko. Johtajat ovat lähes aina mukana leikkimässä!

 

Yhteisiä partiomuistoja on jo paljon, mutta ykköseksi rankkasi ehdottomasti omat partioretket! Meidän teemaretket ja hyvä ruoka sekä omat ohjelmanumerot ovat olleet mahtavia juttuja kokea yhdessä.